Orion Infinite OPM-4240X

Innováció
Az új OPM-4240X a vásárlói igényeknek megfelelően szélsőséges beltéri körülmények közötti üzemeltetésre lett kifejlesztve. A speciális kialakítótt hátsó rész a magas hőmérsékleti tartományban való üzemeltetést, az újonan alkalmazott külső szigetelési eljárás pedig a magas páratartalomban és poros helyszínen történő alkalmazást teszi lehetővé. A magas rezonanciájú helyszíneken (pl: metroállomás) különlegesen kialakított fali konzol segítségével élettartam vesztés nélküli telepítés valósítható meg.
Az vezérlőszoftver új verziója lehetővé teszi a plazmfal elemeinek automata kalibrálását a tökéletesen homogén kép érdekében.
Variálható felépítés
Az Infinite 42"-es plazma monitorokból tetszőleges méretű és formájú plazmafalat, hirdetőtáblát vagy reklámfelületet alakíthat ki.
Ultra keskeny kivitel
Az Infinite Multi PDP fal csak 10 cm mély. Az újfajta keskeny kivitel és az ebből adódó előnyök megsokszorozzák a felhasználás lehetőségeit.
Széles látószög
A plazma videófal az LCD és projektoros megjelenítőknél mind függőlegesen, mind vízszintesen nagyobb (160 fokos) látószöggel rendelkezik.
Maximálisan egybefüggő kép
Az új fejlesztésű sarok technológiának köszönhetően jelentősen csökkent a panelek közti keret. Ennek eredménye az illesztési csík mentes, egybefüggő multi plazma kijelző. A megjelenített kép egy komplett egésznek hat, nincs kitakarás, amelyet a hagyományos multi PDP falak széles keretei okoznak.
Variálható képernyőfelosztás
Az Infinite többféle képernyőfelosztást tesz lehetővé. A PC-, DVD-, TV jelét vagy bármilyen képforrást megjeleníthet több különálló ablakban, kétfelé választva a képernyőt, vagy kitöltheti egy képpel a teljes felületet.
Mennyiség
Raktáron
Az árért kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot!