A Hitachi kínálata három új nagyfényerejű DLP technológiájú installációs projektorral bővül

hitachi-CP-WU9410sm

A 9000-es sorozat installációs projektorai a Hitachi legmagasabb fényerővel rendelkező (akár 10 000 lumen) modeljei, XGA, WXGA és WUXGA felbontással kerülnek forgalomba.

Mindárom projektor beépített duál-színkerekes megoldást használ, így lehetőség van a távirányító segítségével a nagy fényerejű és a színgazdag módok közötti váltásra.
A “Hitachi Accentualizer” képfeldolgozó technológiájának köszönhetően a kép élességét, csillogását, és árnyékolását is lehetőségünk van állítani, így bármilyen környezetben elérhető a kívánt színhelyesség.

A kétlámpás rendszerüknek köszönhetően a projektorok lámpái üzemeltethetőek magas fényerejű módban (mindkét lámpa), vagy egyenként a hosszabb lámpaélettartam érdekében. A lámpák hiba esetén automatikusan váltanak. Alternatív módban használva a 24 órás üzemeltetés sem jelent problémát.


A projektorok hátulján elhelyezett LCD panelen nyomonkövethető a lámpa- és szűrőélettartam, valamint az IP cím. Így a karbantartás is egyszerűbb.
Azonban a megreformált hűtőrendszernek és a hagyományosnál 50-szer hosszabb élettartamra tervezett szűrőknek köszönhetően karbantartásra még ritkábban lesz szükség.

A projektorok beépített élsimítással rendelkeznek. A geometriai beállítások segítségével nem jelenthet problémát a homorú ill. domború felületekre való vetítés sem. Az öt cserélhető optika segítségével az intallációnak megfelelő méretű képeket vetíthetünk különböző távolságokból.

A készülékek 4 digitális bemenettel rendelkeznek (2x HDMI, 1x DVI-D, 1x HDBaseT) így a képátvitel 100 méteren belül minőségromlás nélkül megvalósítható LAN kábeleken keresztül (Cat5e/Cat6).

Mindhárom projektor kontrasztaránya 3000:1.

A CP-WU9410 Európában Szeptembertől, a másik két model Novembertől kapható.