Audio/TourGuide

Williams Sound tourguide rendszer

Az Amara Magyarország Kft. TourGuide és indukciós hurok kínálatában, három nagy gyártó több száz terméke található meg. Megoldásaink minden igényt kielégítenek, legyen az zajos környezet, vagy speciális időjárási viszony.

Williams Sound:
Digitális tourguide rendszerek, infra és RF átviteli rendszerek

Monacor:
Kedvező árfekvésű tourguide készülékek

C-TEC:
Indukciós hurok termékek, megoldások

TourGuide rendszerek, megoldások

Társasági

A Williams Sound kidolgozott kommunikációs megoldásokkal rendelkezik. Legyen szó továbbképzéstől, vagy a gyáregység bemutatásáról a potenciális befektetőknek, ezek a megoldások kielégítik a felmerülő igényeket. Fontos, hogy ezek az események kezdetüktől fogva zökkenőmentesen folyjanak, ezért kínálatunkban megtalálja mind a hordozható, mind a szerelhető FM, infravörös, és digitális kommunikációs technológiát alkalmazó készülékeket. A Williams Sound gondoskodik a közvetlen, tiszta hangzásról, így téve üzeneteit érthetővé partnerei számára, lehetőséget biztosít továbbá a kétirányú kommunikációra, amennyiben erre szükség van.

Tour guide

Túra

Sétáljon akár az ókori Görögország romjai közt, vagy cége gyárüzemében, a Williams Sound tourguide rendszere gondoskodik róla, hogy a kirándulás összes résztvevője tisztán hallja a vezetőt, biztosítva ezzel a felejthetetlen élményt. Mivel a vezető hangja közvetlenül a fejhallgatón keresztül hallható, a résztvevő az őt érdeklő területekre koncentrálhat, nem kell tartania tőle, hogy lemarad az információról. A Williams Sound számos egy- illetve kétirányú kommunikációs megoldást kínál egyetemek, gyártók számára, vagy szórakoztatási célokra.

Oktatás

Van olyan diákja, aki nehezen hallja az előadást a zajos környezet, vagy az előadótól való nagy távolság miatt? Van esetleg siket, vagy nagyothalló diákja? A Williams Sound Personal FM Listening System rendszerének segítségével, mindenki a neki tetsző hangerőn hallgathatja az előadót. Felmérések szerint, ha jobban hallják az előadót a diákok, jobban teljesítenek.

Önkormányzat

Akár digitális vezeték nélküli, akár többcsatornás FM, vagy biztonságos infravörös átvitelű rendszereket használna szívesebben, a Williams Sound kínálatában megtalálja igényeinek leginkább megfelelő telepített, vagy hordozható megoldást. Segítségükkel megoldható a hallás támogatás, a fordítás. Legyen szó tárgyalóteremről, vagy katonai kiképzésről, új telepítésről, vagy felújításról, a Williams Sound kínálatában megtalálja a megfelelő technológiát és rugalmasságot biztosító terméket.

Fordítás

A Williams Sound kommunikációs technológiája segít Önnek, hogy megfeleljen a tolmácsolás támasztotta kihívásoknak. Iskolákba, tárgyalótermekbe, templomokba, a Williams Sound kínálatában megtalálja az igényeinek megfelelő rendszert, legyen szó telepített, vagy hordozható készülékekről, kicsi vagy közepes méretű csoportról, előadászszerű konferenciáról, meetingről, vagy vallási eseményről.

Szórakoztatás

Az indukciós hurok működési elve

A hangzás kritikus része a látogatók élményeinek, legyen szó egy hangszerről, audiokommentárról egy moziban, vagy egy parkőrről a nemzeti parkban. Az élményt nem csak az határozza meg, hogy a látogató mit látott, de az is, hogy mit hallott. A Williams Sound segít Önnek abban, hogy látogatói, alkalmazottjai igényeinek megfelelő rendszert telepíthessen. A rádiófrekvenciás, infravörös és digitális rendszerek mind megfelelnek az ADA és a DDA szabványoknak.

Egészségügy

Az egészségügyi intézményeknek jó minőségű eszközökre van szüksége, alacsony beruházási és fenntartási költségek mellett. A Williams Sound számos ilyen technológiát kínál a már meglévő eszközök továbbfejlesztésére, vagy teljesen új rendszer kiépítésére. Kínálatuk széles, a személyes rendszerektől, az orvos és páciens közötti kétirányú digitális kommunikációt lehetővé tevő rendszerekig terjed.

Vallás

Nem mindenki hallja egyformán az „Üzenetet” a gyülekezetében? A hangforrás és a hallgató közötti távolság, a háttérzaj, a rossz akusztika mind hátrányosan befolyásolhatják az átélt vallásos élményt.

Indukciós hurok

Audió-frekvencia indukciós hurok rendszereink

Az audió-frekvenciás indukciós-hurok rendszerek (AFILS) lehetővé teszik a hallássérültek számára a könnyebb és tisztább beszédértést. A hallókészülékek többségén elhelyeztek egy “T” vagy “MT” jelű kapcsolót, amelynek segítségével kapcsolódni tud az indukciós hurok által létrehozott elektromágneses mezőhöz. A hallókészülék átalakítja ezt a jelet igazodva az adott egyén specifikus igényeihez. Bármely személy, aki az indukciós hurkon belül vagy annak közelében tartózkodik, hallja a hurok jelét, és készülékét a megfelelő üzemmódba kapcsolva, aktívabban tud részt venni beszélgetésekben, termékek vagy szolgáltatások megrendelésében, színházi előadások megtekintésében.

Hordozható indukciós-hurok rendszerek

A C-TEC hordozható indukciós-hurok berendezései európai viszonylatban az egyik legszélesebb termékpalettát vonultatják fel. A cég elképesztő választékot kínál erősítőkből, mikrofonokból, csatlakozó felületekből és tesztberendezésekből lefedve minden elképzelhető igényt, amelyet az indukciós-hurok rendszerekkel szemben valaha is támasztottak.

Erősítők

A hordozható kategóriában kínált erősítők meghaladják a BS7594 és EN60118-4 szabványokat, és kimagasló érthetőséget, valódi hangerő-növelést, fantom tápot (elektret mikrofonokhoz) és teljes kompatibilitást a C-TEC audió bemeneti toldó rendszereivel. Többségük kit formában is elérhető, megkönnyítve a megfelelő berendezés konfigurálását, vásárlását és üzembe helyezését.

Üzleti és kiskereskedelmi megoldások

Manapság egy sikeres cégnek a jó minőségű termékeken és szolgáltatáson felül, jobb ügyfélkiszolgálást, és jó minőségű hangtechnikát is szükséges nyújtania. Gondoljon csak arra, hogy mennyivel könnyebb relaxálni zene segítségével, vagy arra, hogy mennyire fontos, hogy üzenetei jól érthetőek legyenek. A hangzás erősen befolyásolja mindennapi életét, hasonlóképpen van ez az ügyfelekkel, főnökökkel, vendégekkel is. Gondolkodjon el, pillanatnyilag milyen élményt nyújt.

Az Amara Magyarország Kft. kiváló minőségű hangtechnikai megoldásaival jótékony hatással lehet erre az élményre, ezzel pedig erőteljesen javíthat cége sikerességén. A linkekre kattintva megnézheti, hogy az Önéhez hasonló vállalkozások milyen sikereket értek el az általunk megtervezett hangtechnika segítségével. Cégünk honlapján további információkat talál azokról a professzionális hangtechnikai megoldásokról, melyek biztosítják a kiemelkedő minőségű élményt.

Előadótermek

Az olyan termek megtervezése és kivitelezése melyekben a nagy létszámú hallgatóság ellenére is tiszta és természetesnek tűnő hangzás érhető el, már évtizedek óta hatalmas kihívást jelent, még a legjobb szakemberek számára is. A jó eredmény azonban sokszor inkább a jó szerencsének, mintsem a tudományos hozzáállásnak volt köszönhető.
Az Amara Magyarország Kft. több mint 15 év tapasztalataira alapozva olyan egyedi megoldásokat kínál, melyek megoldják ezt a problémát.

Stúdió

Szállodák

Attól a pillanattól, hogy vendégei átlépik a szálloda küszöbét minden – legyen szó akár a legapróbb különbségről – hozzájárul az első benyomás kialakulásához, így akár már az első percekben kiemelkedhet versenytársai közül. A vendégek hozzá vannak szokva a minőségi hangzáshoz, és el is várják, bármerre is járjanak. Egy jól megtervezett, kivitelezet audió rendszer igen sokat nyom a latba a luxusérzet terén, így intézményéről lényegesen pozitívabb kép alakulhat ki. Az Amara Magyarország Kft. hoteljei bármely részét képes egyedi megoldásokkal ellátni, így felülmúlva vendégei elvárásait, és emlékezetessé téve látogatásukat.

Cégünk minőségi szolgáltatást nyújt Magyarország minden pontján

Az Amara Magyarország Kft. professzionális felhasználás terén elért sikere a megrendelővel fenntartott közeli kapcsolatból ered. Ügyfeleink tudják, hogy számunkra épp olyan fontos az elégedettségük, mint számukra, és hogy szolgáltatásaink minősége is épp oly’ magas, mint az eszközöké. Kiváló minőségű hangrendszereink megtalálhatóak előadó-művészeti központokban, luxusautókban, jachtokon, exkluzív kiskereskedelmi üzletekben, éttermekben a világ minden pontján. Szakértelmünknek köszönhetően vendégei a komfort- és luxusérzet egy teljesen új szintjét tapasztalhatják meg.

Előadó-művészeti központok

Templomi audio rendszer

Operák, koncertek, balett, színi előadások, ezek mindegyikének meghatározó eleme a hangzás. A jó minőségű hangzás hiánya rombolja az esemény színvonalát. Nem elég azonban hangsugárzókat, és hozzávaló elektronikát telepíteni a legjobb teljesítmény érdekében.
Az Amara Magyarország Kft. sok éves tapasztalatai igazolják, hogy az élethű hangzás megteremtéséhez a helyszín figyelembe vételei is kritikus fontossággal bír. Nálunk a helyszínre a rendszer részeként tekintünk. Egyedi megoldásainknak köszönhetően kiemelkedünk versenytársaink közül.

Egyházi intézmények, kegyhelyek

Katedrálisok, templomok, mecsetek. A világon mindenhol az inspirációt jelképezik. Az inspirációt, melyet a hívek szavakon és zenén keresztül élnek meg. Ennek céljára számos intézmény választja az Amara Magyarország Kft. megoldásait, mely tiszta és természetes hangzásával, biztosítja a hívek számára az elérhető legjobb minőséget.

Éttermek és vendéglátó ipari egységek

Az étkezéshez a lágy zene megteremtheti az ideális hangulatot, azonban számos étterem egyenlőtlen hangrendszerrel rendelkezik. Így megeshet, hogy míg az egyik asztalnál a zene alig hallható, addig a másiknál zavaróan hangos. Mivel az Amara Magyarország Kft. rendszereit komplett megoldásként tervezik, a helyszín adottságait figyelembe véve, ezért a fenti egyenlőtlenség esete nem áll fenn, hangzásuk tiszta és természetes, kezelésük egyszerű.

Kiskereskedelem

Egy bolt légkörének, környezetének, hangulatának sikeres kialakítása nagy erőfeszítéseket kíván. Ennek egy jelentős hányadát a hang és a hangzás teszi ki. Kutatások igazolják, hogy a kellemes zenét sugárzó boltokban szívesebben és tovább tartózkodnak a vásárlók. Az Amara Magyarország Kft. megoldásai rendszerszemléletű megközelítésünknek köszönhetően anélkül képesek javítani a bolt atmoszféráján, hogy a látványt elrontanák nagyméretű hangsugárzókkal és a belőlük kilógó kábelekkel.

Iskolák és oktatási intézmények

A legtöbb iskola az előadótermeket, tornatermeket több célra is használja. Sokszor sporteseményeket, énekkari előadásokat, rendezvényeket is tartanak ugyanazon teremben. A különböző események különböző hangosítási kívánalmakat vonnak maguk után. Az Amara Magyarország Kft. rendszerei – mivel a tervezés során mindezt figyelembe vesszük – megfelelnek mindezen kívánalmaknak, egyenként és külön-külön is.

Stadionok és sportesemények

Egy sportesemény nem csupán arról szól, hogy a csapat nyer vagy veszít, hogy hogyan teljesítenek a játékosok, sokkal inkább a szórakoztatásról szól. A létesítmény legapróbb sajátossága is befolyásolja az élményt. A hangra ez különösen igaz. Az Amara Magyarország Kft. egyedi, innovatív technológiáinak köszönhetően személyre szabott megoldásokkal tudjuk felszerelni a létesítményt.

Színház, mozi

Az előadások szépsége az örök változatosságban rejlik, a közönség, a hangszerek, a zene mind-mind előadásról előadásra változnak. Az egyik nap egy kávézó a helyszín, a másik nap egy stadion, ez a változatosság a technikai felszerelés kiválasztását komplex feladattá teheti. Mi segítünk az előadóknak túljutni ezen a kihíváson, egy építő kockákhoz hasonlatos rendszer kialakításával. Ennek segítségével könnyedén kiválasztható az éppen szükséges felszerelés. Minden Amara Magyarország Kft. által tervezett rendszer rendelkezik egyfajta konzisztenciával. Hangsugárzóink lehetnek akár kompakt kivitelűek és könnyen szállíthatóak.

Egyéb helyszínek

Klipsch Palladium P-39F

Nehéz manapság olyan helyszínt találni, ahol nem játszik meghatározó szerepet a hangosítás. Az Amara Magyarország Kft. rendszerszintű megközelítésének köszönhetően képesek vagyunk szinte bármilyen helyiséget vagy épületet kiváló minőségű hangtechnikával felszerelni, bowling pályákat, járműveket, iroda épületeket.

Hangsugárzó rendszerek

Rendszereink segítségével megtarthatja a kívánt egyszerűséget anélkül, hogy a magas teljesítményt fel kéne áldoznia. Az Amara Magyarország Kft. által forgalmazott hangsugárzó rendszerei úgy lettek megtervezve, hogy az egyedi alkotóelemek kiválasztása, és illesztése ne okozzon nehézségeket, kavarodást. Összeállításuk könnyű, még a beállításuk is le lett egyszerűsítve, így nem jelenthet gondot egyetlen harmonikus, jól felépített rendszer létrehozása.

Több mint 100 fajta hangsugárzó rendszer biztosítja, hogy bármilyen helyszínről, vagy előadásformáról legyen szó, a hangzás tökéletes lehessen. Az építőkockákhoz hasonlatos megközelítésnek köszönhetően fejlesztésük is egyszerű. Ha megváltoznak az igények csupán néhány eszköz hozzáadásával képes megfelelni az új körülményeknek.

Haditechnikai felhasználás

Cégünk kínálatában megtalálhatóak olyan aktív zajszűréssel rendelkező megoldások, melyek segítenek megbirkózni a hadászati körülmények között jelentkező magas motorzaj szinttel. Minél jobb a zajszűrés annál tisztább a hangátvitel, így a hatékonyság jelentősen megnövekedhet.