Megjelenítéstechnika

Philips szemüveg nélküli 3D TV

Személyre szabott megjelenítéstechnikai megoldások

Cégünk együttműködik Önnel, hogy a marketing igényeinek leginkább megfelelő megjelenítőt válassza ki, így hozzásegítve Önt a kívánt célközönség eléréséhez, a környezetet is szem előtt tartva. Minden cégnek egyedi megoldásra van szüksége, az Amara Magyarország Kft segít Önnek minden lépés megtételében.

Típusok, technológiák:

  • LCD kijelzők
  • Videó mátrix falak (LCD, plazma, DLP, LFD)
  • 3D kijelzők
  • LED kijelzők
  • Projektorok

 

Következetes és korrekt együttműködés a tervezéstől, a kivitelezésig

Az Amara Magyarország Kft. akár teljes megoldást kínál, az elemzéstől, az implementáción keresztül, egészen a technikai támogatásig és szervízelésig.

Segítségre van szüksége egy rendszer költségvetésének meghatározásánál? Iparágvezető szakembereink személyesen veszik fel Önnel a kapcsolatot, minden egyedi kondíciót és elvárást figyelembe véve készítjük el Önnek a szükséges technológiai lépések tervezetét.
Aggódik a digitális platformjai friss tartalmai miatt? Cégünk csoportos képzésekkel, felhasználóbarát, testre szabható sablonokkal áll rendelkezésére, így könnyítve meg az átállást. Egyetlen kapcsolódási ponton keresztül érheti el a legjobb minőségű technológiákat, legjobb kereskedőket és a legnaprakészebb szerviz csapatokat.

Amara Magyarország Kft. ingyenes konzultációkat biztosít az Ön részére.

A megjelenítés technikai eszközök, kiválasztásának munkamenete

A hatékonyság érdekében az Amara Magyarország Kft. különböző területek szakembereit, mérnökeit gyűjtötte össze. A szakemberek együttműködése biztosítja, hogy Önhöz az igényeinek, és a környezetnek teljesen megfelelő komplett megoldás juthasson el.
Ez a gyakorlatban a következőképp működik:

Reptéri forgalomirányítás

Reptéri forgalomirányítás és digital signage

A kiválasztott kijelzők esetében nem elég, ha csak a tartalom meghatározó, képesnek kell lennie a változások azonnali lekövetésére (pl: repülőtéri rendszer esetén a járatok törlését, késését kell lekövetnie a rendszernek). Az Amara Magyarország Kft. digitális kijelzős megoldásai teljes weben alapuló szoftverrel rendelkeznek, valamint nagy méretű LCD kijelzőkkel, melyeket bármilyen környezetbe könnyedén telepíthet.

Sokat javíthat a check-in hatékonyságán, például, ha utasai érintőképernyős rendszereket használhatnak a jegyek kinyomtatására, másik hely foglalására. Extra jövedelemhez juthat, ha a reptéri boltoknál, éttermeknél, helyi turisztikai látványosságok közelében, és nagy forgalmú helyekre helyezi ki ezeket a kijelzőket. A „sötét képernyő” is könnyedén elkerülhető, hiszen a kijelzők olyan intuitív technikai megoldásokkal vannak felszerelve, melyek meghibásodás esetén azonnal értesítik a felelő IT csapatot. Legyen Ön is szakember, cégünk online és személyes segédletekkel áll rendelkezésére, így a csapata lépésről lépésre ismerkedhet meg a működtetés és tartalomkészítés nyújtotta lehetőségekkel.

Üzleten belüli megjelenítéstechnikai megoldások

Emelje ki üzletét az egyhangúságból, korszerű digitális megjelenítővel. Ilyen megoldásokkal lenyűgözheti vásárlóit, ha termékeit pl digital signage rendszerű kijelzőkön jeleníti meg. Így megtekinthetik a termékeit mozgás közben, modelleken. Állítson föl egy hálózatra kötött kioszk rendszert, melynek segítségével a potenciális vásárló nemcsak, hogy megtekintheti a termék különböző színű változatait, cége promócióit, de közben piackutatás adatokat is gyűjt Önnek, így később visszatekintve elemez (tet) heti ezeket az adatokat. A kielemzett adatok segítségével módosíthat árubeszerzési, raktárazási stratégiáján. Megduplázhatja marketing erejét, ha anyacége reklámjait és a helyi franchise-ok reklámjait osztott képernyők segítségével jeleníti meg
Életre keltheti eddig statikus bemutatótermeit. Egy videófal és egy jól eltalált reklám segítségével termékeit mozgás közben mutathatja meg, ezzel is fokozva a vásárlási élményt. Lecsökkentheti a vásárlói által érzékelt vásárlási időt, ha sorban állás közben élő TV adásokkal, vagy kioszkokkal üthetik el az időt.

Pozitív első benyomás, a digitális kijelzők segítségével

Még az első kézfogás előtt lenyűgözheti új ügyfeleit, alkalmazottait, vendégeit, ha várakozás közben a kihelyezett lobby display megoldásokat nézegethetik. Rugalmas, azonnal frissülő digitális kijelzőink segítségével cége médiaelemekben gazdag anyagokat jeleníthet meg. A váró digitálissá alakítása után többé már nem csak várakozásra szolgál, az interaktív elemeknek köszönhetően ügyfelei megtekinthetik a fontosabb találkozókról, referenciákról készült képeit, videóit, bemutatókat láthatnak új termékeiről, esettanulmányok legsikeresebb projektjeiről, stb.

Orion videofalak

A legszebb kép a legjobb diákokat vonzza

Egyetlen kapcsolódási pont felhasználásával valósíthat meg akár egy teljes egyetemvárosra kiterjedő információs hálózatot. Így könnyedén elérheti a diákokat, fakultációkat, tantervi, órarendbeli változásokat, hirdetéseket tehet így könnyen hozzáférhetővé a diákok, szülők, ill. látogatók számára, modern iskolai felhasználásra készült rendszer segítségével. Környezettudatos megoldás, mely lecsökkenti a papír használatot. A digitális rendszer megerősíti az iskola modern, haladó gondolkodásáról kialakult képet. Az érintőképernyős kioszkok felületén elhelyezett interaktív térképek segítségével segíthet tájékozódni a látogatóknak.

Ragadja meg ügyfelei, látogatói figyelmét digitális kijelzői segítségével

A digitális kijelzők segítségével akár a kórházak és rendelőintézetek fotóihoz, videóihoz, vagy akár kórházi hírekhez nyújthatnak hozzáférést a látogatók és a páciensek részére. Kezdésként relatíve egyszerű megoldásokkal, később lépésről lépésre való fejlesztéssel, a meglévő hálózatot felhasználva könnyedén csökkentheti a korházban lévő zűrzavart. A kijelzők nem csupán az információ áramlását tehetik könnyebbé, segíthetnek a látogatóknak az eligazodásban, javíthatják a korházról kialakult képet.

Optimalizálja hirdetéseit, terelje üzletébe az embereket, hirdesse új boltjait, vagy adománygyűjtő eseményekeit.

Érje el pácienseit könnyebben, hívja fel figyelmüket olyan dolgokra, melyek felett könnyen elsiklanának.

Az irányított webes megjelenésnek köszönhetően megkönnyítheti alkalmazottai életét, hiszen egy sima böngészőn keresztül bárhonnan elérhetik a tartalmakat, ezzel levéve a terhet az IT osztály válláról.

Korszerű digitális megjelenítőinek köszönhetően, látogatói, ügyfelei szívesebben teszik újra tiszteletüket cégüknél

Nyűgözze le látogatóit fejlett technikai megoldásaival, mint például az épületen belüli tájékozódást segítő rendszer, önkiszolgáló időpontfoglaló rendszer, közlekedési, utazási információs rendszer, időjárási információs rendszer. Adjon szabadkezet vendégeinek, hogy eldönthessék, hogy a személyes, vagy a digitális ügyfélkezelést, esetleg a kettő erőteljes kombinációját részesítik előnyben. Változtassa meg a megjelenített információkat egy gombnyomással. A szabadságok, időjárási viszonyok információi megjelenítésekor frissítésre lehet szükség. Lehetősége van kézi, azonnali, a helyszínen elvégezhető frissítések elvégzésére. Hirdesse friss ajánlatait, informálja vendégeit felújított szobáiról, csoportos ajánlatairól, szezonális lehetőségeiről. Induljon egyszerű rendszerről, és fejlessze idővel. Az Amara Magyarország Kft. könnyen telepíthető minden-egyben csomagot kínál, melyek tökéletesen megfelelnek egy kisebb váróterem felszereléséhez. A csomag egy LCD kijelzőt, egy médialejátszót, egy tartalomkezelő szoftvert és egy ezek felszereléséhez szükséges konzolrendszert tartalmaz.

Gyűjtse a vásárlói visszajelzéseket. Az interaktív kioszkok ösztönzik a használóikat, hogy visszajelzést, elérhetőségeket hagyjanak hátra, így könnyen kerülhet olyan információk birtokába, melyek segítenek cége jövőbeli stratégiájának megtervezésében.

Templomi kivetítés

Mutassa meg hitét

Mikor a hit üzenetét szeretné eljuttatni a hallgatósághoz fontos, hogy nem, elég csupán megjeleníteni, kapcsolatot is kell találni a hallgatósággal. Az Amara Magyarország Kft. megoldásoknál megvan a lehetősége, hogy az üzenetet diavetítéssel, videókkal, érintőképernyős interakcióval tegye izgalmasabbá. Cégünk átfogó konzultációt tesz lehetővé, mely végigsegíti a munkafolyamatok során, továbbá éjjel-nappali IT támogatást is nyújt.

Szüntesse meg a hirdetőtábla zsúfoltságát. A templomi események, hívek hirdetései, szertartás rend mind-mind megjeleníthető a kijelzőkön. Nem kell tartani a sötét képernyőtől, a kijelzők mindenre kiterjedő önmonitorozó szoftverrel vannak ellátva, ami azonnal riasztja az IT csoportot. Változtasson a tartalmakon egy gombnyomással. A változtatások elvégzése nem jelent problémát a távolról is elérhető, könnyen használható tartalomkezelő szoftver segítségével.

Legyen látható, de ne legyen zavaró. A kijelzők könnyen elhelyezhetőek templomi környezetben, egyedi tervezésű burkolatuknak illetve fali rögzítésüknek nem ütnek el a templomi környezettől.

Segítse látogatót, ügyfeleit jól átlátható vizuális információt

Szüntesse meg a megjelenítő felületen uralkodó zűrzavart, egyszerűsítse le az üzeneteket kijelzőink segítségével. Az információk dinamikusan megjeleníthetők videók és hang segítségével, így a legtöbbet hozhatja ki befektetéséből. A web alapú, felhasználóbarát kezelőfelületen keresztül könnyedén megváltoztathatja a belépők árait, felhívásokat tehet közzé, last minute promóciókat hirdethet meg anélkül, hogy szórólapokat rendelne, azok elkészülésére várna. Segítse látogatóit könnyen kezelhető, interaktív térképekkel, vásárlói elégedettséget regisztráló kioszkokkal.

Lehetővé teheti, hogy látogatói igény szerint kinyomtathassák a kívánt anyagokat. Így magukkal vihetik a térképeket, termékinformációs brosúrákat.

Cégünk könnyen elsajátítható sablonjaival egyszerűen előállíthatja saját céges tartalmait.

Legyen környezettudatos. Azok az intézmények melyek kiemelt hangsúlyt fektetnek a környezettudatosságra tökéletesen meg lesznek elégedve kijelzőinkkel, hiszen a legmodernebb energiatakarékos megoldásokkal vannak felszerelve.

Digitális étlap, egy lépéssel a konkurencia előtt

Cégünk költséghatékony megoldásaival felgyorsíthatja a kiszolgálást. Vendégei már előre kinézhetik maguknak a megjelenítőkön a rendelni kívánt ételt, italt, szezonális ajánlatot. Az „étlap” felületén megjeleníthetőek az akciós, szezonális ajánlatok, videók, reklámok.
A megoldás lehetővé teszi, hogy az étlap változásait azonnal megjeleníthesse. Ha valamiből alacsony a készlet, vagy éppen túl sok van, azonnal módosítható az étlap.
Javítson a kiszolgáláson, a képernyők segítségével tréningeket tarthat, melyek javítanak mind a kiszolgáláson, mind csapatszellemen. Tartsa kézben az energiafogyasztást, hiszen a kijelzők programozhatóak automatikus ki/bekapcsolásra, így nem kell félni tőle, hogy valaki elfelejti kikapcsolni őket a munka végeztével.

Újítsa meg a vásárlási élményt és eközben takarítson meg pénzt

A digitális kijelzők dinamikusan kezelnek számos feladatot, vállalkozása minden területén. Interaktív szórakoztatás biztosítanak ügyfelei számára videókkal, zenékkel, segítenek a tájékozódásban, kiválóak promóciós célokra, termék megjelenítésre, alkalmazottai képzésére, pénzt és időt takaríthat meg segítségükkel. Cégünk egyedi ajánlatai között minden költségvetésre található olyan megoldás mely optimális megtérülési mutatókkal rendelkezik.

Biztosítsa korszerű megoldásai számára, a pontos megjelenését a digitális fájlok belső kezelésével, így nem szükséges külsős cégre hagyatkoznia. Könnyedén változtathat üzlete hangulatán személyre szabható zenével, videóval és üzenetekkel, melyek egyszerűen igazíthatóak az aktuális ünnephez, vagy speciális eseményhez. A digitális kijelzőkön megjelenített TV adás vagy reklámfilmek segítségével csökkentheti a vásárlók által érzékelt várakozási idő hosszát. Az interaktív kioszkok segítségével felhívhatja vásárlói figyelmét közelgő kiárusításokra, akciókra, így azok visszatérnek.

3D videófal

Fokozza a felhasználói élményt a legújabb vizuális technológiával

Cégünk digitális megoldásaival az eddig statikus boltkép könnyedén életre kelthető, így a vásárlók az interaktív kijelzők segítségével tájékozódhatnak a legújabb trendekről, divatirányzatokról. Az érintőképernyős megjelenítéstechnikai megoldásainkkal segíthet ügyfeleinek a tájékozódásban, valamint értékes adatokat gyűjthet – mi érdekli őket, mennyire elégedettek a szolgáltatásaival. Nagyképernyős LCD kijelzőkön TV adásokat, reklámfilmeket jeleníthet meg ügyfelei szórakoztatására, és termékei promótálása céljából. A mozgásérzékelővel ellátott kijelzők akkor kelnek életre, ha elhalad előttük a vásárló, így kíváncsivá teheti a potenciális ügyfeleit. A korszerű digitális megoldásoknak köszönhetően sokkal kevesebb fizikai helyen jeleníthet meg több reklámanyagot is, így sokat spórolhat a bérleti díjon.

Az Amara Magyarország Kft. mindenben igazodik nyitva tartásához, így nem kell aggódnia, hogy esetleg a telepítés során zavarnánk dolgozóit, vagy üzletmenetét.