Megoldásaink

Megoldásaink
Tárgyalótermi audio-vizuális berendezések és megoldások tervezése és teljeskörű kivitelezése

A tárgyalóterem (ideértve az előteret is) kulcsfontosságú helység egy cég életében, amely fontos benyomást tesz üzleti partnereire, vendégeire és ügyfeleire. Ugyanakkor, ezek azok a fontos tárgyalási helyszínek vagy találkozási pontok, ahol a jövőbeni együttműködések köttetnek, illetve tárgyalások,megbeszélések lebonyolíthatók.

Mindazok a résztvevők, döntéshozók vagy cégvezetők, akik helyet foglalnak az asztal körül, általában szűk időkorlátok között mozognak, így minden berendezésnek hibátlanul, könnyen kezelhetően kell működnie. Természetesen, ehhez szükséges az audio-vizuális rendszerek megfelelő tervezése és a megfelelő működési biztonság elérése.

 A sikeres megvalósításhoz szükséges lépések a következők:

 • Igényfelmérés, a feladatok helyes meghatározása
  Segítünk tisztázni az Ön valós igényeit.
 • Meghatározott költségkeret betartása
  Tárgyalótermi csomagjaink kiváló ár/érték aránnyal rendelkeznek.
 • Kifogástalan munkát végző telepítő csapat áll rendelkezésre
  Megfelelő terméktámogatást biztosítunk és oktatást, képzést biztosítunk.

 

Igényfelmérés, a feladatok helyes meghatározása

Az audio-vizuális rendszerek elsődleges célja a tárgyalóteremben annak biztosítása, hogy a prezentációk, előadások megjeleníthetők és hallhatók legyenek – pl. projektorok, vetítővásznak, interaktív táblák és hangosítás segítségével – illetve, hogy a résztvevők tudjanak egymással kommunikálni és együttműködni. Cégünk AV tanácsadói az Önnel lefolytatott konzultáció során arra törekszenek, hogy az Ön igényeit pontosan meghatározzák és a megfelelő eszközöket kiválasszák.

A legfontosabb kérdések és megfontolások a következők:

Terem jellege, kialakítása és mérete, lehetséges terem elrendezések
Kivitelezés, programozás

Modern tárgyaló terem érintő paneles vezérléstechnikával

 • Kijelző – a beszűrődő fény mértéke, az előadás-anyagok fajtái (megfelelő látvány és képfelbontás), képméret és képarány, a számítógépek és noteszgépek illesztési felületei, a vezetékes és vezetéknélküli hálózati kapcsolatok, bejátszó-egységek csatlakozási sztenderdjei, telepítési környezet – mind-mind meghatározzák a kivetítő és a vetítővászon, az LCD, plazma vagy egyéb kijelző fajtáját, tulajdonságait.
 • Hangosítás – kívánt hanghatás, hangminőség és zónák meghatározása, integráció a cég saját hangrendszeréhez
 • Kommunikáció & Együttműködés interaktív táblákkal, grafikus táblákkal, vezetéknélküli billentyűzetekkel és egerekkel
 • Konferencia – telekonferencia vagy videokonferencia igény felmérése
 • Digitális Video szerkesztés és vezérlés- integráció központi adatbázisokkal, tartalom tárakkal
 • Bejátszó egységek szükségessége, pl. DVD/Blu-Ray, VCR, MP3, TV, média player
 • Vezérelhetőség és működési biztonsági megfontolások– egyszerű használat, biztonságtechnikai kérdések, távvezérlési igények, vezérlőpanelek, rack szekrény megléte stb.
 • Meglévő eszközök használata, re-integrációja
 • A telepítés kivitelezhetősége az érvényes munkavédelmi és egészségügyi előírások figyelembe vételével
 • Oktatási és prezentációs igények

 

Fentiek összegzése után szakembereink elkészítenek egy testreszabott tárgyalótermi ajánlatot az Ön részére, amely jelentős értéket képvisel cége számára, a projekt megvalósítása pedig a munkatársak hatékony munkavégzését nagymértékben segíti elő.

Költséghatékonyság mindenek előtt

Az Amara Magyarország Kft. tiszteletben tartja a költségkeretek betartását, és minden megtesz annak érdekében, hogy ajánlatai igazodjanak az Ön lehetőségeihez. Professzionális segítséget nyújtunk ahhoz, hogy az Ön igényeihez a választott megoldások a legoptimálisabban igazodjanak és kimagasló ár/érték arányt képviseljenek. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy szükség esetén az alapszintű igényeket kielégítő rendszert építünk ki, amely a későbbiekben bővíthető, továbbfejleszthető.

Az installáció, amely bevezeti Önt az audió-vizuális világba!

Számtalan megfontolás áll egy sikeres installáció mögött, esztétika, integrálhatóság, elektromos csatlakozás, foglalkoztatási egészségügy és munkavédelem, összköltség és a beruházás hatása a napi üzletmenetre. A döntési folyamat során nagy felelősség terheli a döntéshozót, mi azonban levesszük válláról a terheket.

Amint ajánlatunkat elfogadja, kijelölünk egy dedikált projekt menedzsert, aki végigkíséri a teljes folyamatot. Ezt követően készül egy munkalap, amelynek segítségével biztosítható, hogy minden műszaki és adminisztratív részlet a helyére kerül, mielőtt megkezdjük a munkavégzést. Természetesen, szükség esetén helyszíni felmérés is megelőzi az installációt, amelyet egyeztetünk az Önnel vagy képviselőjével, akár az üzleti órákon kívül eső időszakban.

Vásárlás és terméktámogatás

Cégünk rendelkezésére áll abban az esetben is, ha Önnek nincs szüksége telepítésre, pl. hordozható eszközt szeretne vásárolni, vagy új berendezésekkel egészítené ki meglévő rendszerét. Az Amara Magyarország Kft-nél a vásárlás menete egyszerű és gyors; a következőképpen zajlik:

 1. Válassza ki a kívánt terméket széles kínálatunkból!
 2. Küldjön részünkre megrendelést vagy rendeljen telefonon, illetve használja web shop-unkat!
 3. Hitelminősítéssel vagy megfelelő bonitással rendelkező ügyfelek élhetnek hitellehetőségeinkkel.
 4. Teljes körű garanciát vállalunk a termékek sértetlen házhozszállítására és hibátlan működésére.

Oktatás, betanítás

Az Amara Magyarország Kft biztosítja az általa forgalmazott termékek, rendszerek használatának ismertetését, betanítását, igény szerint akár helyszíni kiszállással. Emelt szintű tanfolyamaink akár technológiai bemutatókat, programozási vagy egyéb, részletes műszaki információ-átadást is tartalmazhatnak.