Rendszerintegráció

Rendszerintegráció

A felhasználók egyre újabb technikai megoldásokkal találkoznak együttműködési találkozók, vagy tárgyalótermi körülmények között. Cégünk integrációs tapasztalatának köszönhetően megkönnyítheti az átállást az új technológiákra, olyan zökkenőmentesen integrálható megoldásokkal, melyek teljes mértékben kielégítik komplett AV prezentációs igényeit, és mindemellett könnyen elsajátítható a használatuk.

Napjainkban az audió-, videó-, és konferenciatechnikai berendezések az IT és számítástechnikai világból ismerős digitális képességekkel is fel vannak szerelve. Ezekhez a komplex rendszerekhez elengedhetetlen egy mérnökökből, projekt menedzserből, és integrátorokból álló hozzáértő csapat. Az Amara Magyarország Kft folyamatos technikai és design tréningek segítségével tudja megőrizni a piacion elismert pozícióját. Így biztosítja, hogy szakemberei egy lépéssel megelőzhessék a technikát. Cégünk minden alkalmazottjának célja, hogy tovább mélyítse tudását. Ezt látni is fogja, mikor cégünkkel dolgozik.

A komplett AV rendszereknél gyakori probléma, hogy az egyes gyártók termékeit nehézkesen, vagy egyáltalán nem lehet egymáshoz illeszteni oly módón, hogy a végeredmény egy megbízható „kerek egész” legyen. Amennyiben ez nem működik tökéletesen, hiába a méregdrága vezérléstechnika a rendszer egészében nézve nem működik hatékonyan. Ezen segíthet az Amara Magyarország Kft rendszerintegrációs komplex folyamata, amelynek eredményeként a heterogén audiovizuális infrastruktúrát alkotó elemek összekapcsolódnak, következésképpen a komplett rendszer egy új, egységes, integrált rendszert képez.

A legjobb design és a technológiák legkorszerűbb implementálása érdekében cégünk létrehozott egy specialistákból álló csapatot, mely szakértelmével maradéktalanul kielégítheti ügyfeleink igényeit. Az installáció kezdetétől a teljes működő rendszerig az Amara Magyarország Kft biztosítja a sokoldalú személyzetet, legyen szó IT személyzetről, designerről, vagy belső építészről. A végfelhasználókkal és az építőkkel kialakított kapcsolat segíti cégünk munkatársait, hogy teljes megoldásokat szállíthassanak, többféle kialakítással, és designnal.

Rendszerintegrációs feladatok lehetnek például:

  • Audiovizuális eszközök, berendezések telepítése, komplett installációja
  • Vezérléstechnikai rendszerek, hálózatok, aktív és passzív elemek összekapcsolása, folyamatok optimalizálása
  • Egyedi gyártású megoldások és termékek telepítése, konfigurálása és rendszerbe történő illesztése
  • Különféle alkalmazástelepítések, pl szavazórendszerek kiegészítő moduljainak, szoftvereinek fejlesztése, konfigurálása
  • Már meglévő rendszerek bővítése, eszközparkok rendszerezése, egységesítése

Többek között a fenti tevékenységekből tevődik össze egy-egy rendszerintegrációs projekt, melyet az infrastruktúra és a már pl meglévő eszközpark pontos felmérése és a rendszertervezés előz meg. A feladatok megtervezése és elvégzése speciális szakértelmet kívánó munka, melynek megoldását kiképzett, megfelelő módszer- és eszközháttérrel rendelkező szakembereink, mérnökeink végzik, szoros összhangban a megbízó munkatársaival, rendszergazdával, informatikusaival.

Évtizedes szakmai gyakorlatunk sok egyéb tevékenység mellett magában foglalja:

  • Extron, illetve Crestron vezérléstechnikai megoldások, szinte minden környezetbe, legyen az egy vezérlőtermi környezet, vagy akár egy egyszerű meeting room
  • IVS és Hypermaster szavazó és szavazatszámláló rendszerek telepítése, szoftver fejlesztés és egyedi megoldások tervezése
  • AKIS ügyfélhívó rendszerek akár az üzleti szférába, akár állami és ön kormányzati intézmények részére
  • Bosch, Televic, Sennheiser vezetékes és vezetéknélküli, illetve EU. szabványú tolmácsrendszerek tervezése és kivitelezése

Büszkék vagyunk rá, hogy az ügyféllel való első találkozástól, az átadásig felmerülő változtatásokat könnyen, gyorsan és rugalmasan kezeljük. A követelmény felmérést követően is nyitottak vagyunk ügyfeleink szükségleteire.