Szerviz

AV Szerviz és Támogatás

Hitachi projektor javítása

Helyszínen vagy telefonon

Az Amara Magyarország Kft tudja, hogy mikor az ön cége AV rendszert, vagy bármilyen elektronikai berendezést vásárol elvárja, hogy azok mindig és mindenhol hiba nélkül működjenek. Ezért az Amara Magyarország Kft személyre szabott szerviz és karbantartási konstrukciókat kínál ügyfeleinek. Nem csak a saját kínálatunkban megtalálható, de szinte bármilyen típusú AV berendezés javításában segítséget tudunk nyújtani. Minden javításra, karbantartásra átadott eszközt funkcionálisan tesztelve szállítunk vissza, így kizárva annak lehetőségét, hogy hibás eszköz kerüljön megrendelőnkhöz vissza. Cégünk az általunk forgalmazott és szervízelt régi berendezésekhez is, nagy számú alkatrészeket tart raktáron, amelyek beszerzése már nehézkes és időigényes. Ezáltal gyorsan és rugalmasan tudjuk a hibát elhárítani.

Rendszertervezés

Mikor mérnökeink elkészítik rendszerének terveit, figyelembe veszik, hogy milyen környezetben kell üzemelnie, milyen gyakran használja az adott rendszert, és hogy milyen IT csapat, vagy műszaki személyzet van a helyszínen. A rendszer fejlesztése közben, önnel együttműködve elkészítjük a szervízelési és karbantartási terveket.

Szerviz és Támogatás opciói

Az Amara Magyarország Kft technikai csapata  széleskörű szerviz és karbantartási szolgáltatásokat nyújt, többek között:

  • Szerviz és támogatás a helyszínen
  • Tréning az IT és műaszaki szakemberei számára
  • Meglévő rendszere karbantartása évenkénti, negyedévenkénti, ill. havi rendszerességgel
  • Dedikált Call Center létrehozása az ön cége részére
  • Aznapi, 24 vagy 48 órás helyszíni javítás

 

Az Amara Magyarország Kft mérnökei és technikusai rendelkeznek azzal a tudással, mely biztosítja azt, hogy az ön rendszere folyamatosan működőképes lehessen.

Gyártás és kivitelezés

Egyéni alaplapok

Egyéni AV berendezés gyártása és kivitelezése

Legyen szó akár egy bank vagy üzlethálózat akár 600 programvezérelt kijelzője, egy egyetem 200 multimédiás asztala, vagy akár egy kiállításra szánt egyetlen egyedi kiosk, megtervezéséről vagy kivitelezéséről  az Amara Magyarország Kft személyre szabott megoldásokat nyújt, megtámogatva saját gyártókapacitásával.

Tapasztalt mérnökeink az ön által megadott specifikációk alapján prototípusokat fejlesztenek ki, a legjobb fémekből és műanyagokból, a legkorszerűbb famegmunkálási technológiával. Cégünk a legmagasabb minőségi elvároknak megfelelő teljesítéssel dolgozik, így mikor átveszi a megrendelt terméket, biztosra veheti, hogy rendelkezik a legmagasabb minőség-ellenőrzés jóváhagyásával.

A kivitelezési folyamat, a felhasznált technológiához hasonlóan egyedi. Az Amara Magyarország Kft szakszerűen becsomagolja a berendezést/terméket, így önnek csak ki kell bontania a csomagolást és megkezdeni a használatát. Azonban ha a helyszíni installáció szimpatikusabb választás cégének, az Amara Magyarország Kft mérnökei állnak rendelkezésére.