Szolgáltatások

Szolgáltatások és karbantartás

Karbantartás

A technika elképesztő sebességű fejlődése megnehezíti az elektronikus berendezések naprakészen tartását, valamint azok képességeinek maximális kiaknázását. Cégünk karbantartási részlege segít Önnek, hogy AV eszközei hibátlanul működjenek, vagy szükség esetén tanácsokkal látja el Önt és alkalmazottait a rendszer működését / működtetését illetően.

A karbantartási részleg munkája évtizedes tervezési és installációs tapasztalatokon alapul. Ennek, és a folyamatos helyszíneken szerzett ismereteinknek köszönhetően minden feltétel adott, hogy AV rendszere problémamentesen működhessen.

Cégünk „Advanced Support” program mottója már régóta a “Ne hagyj ki egy meetinget sem!”, de ma már ez érvényes a tárgyaló- és oktatótermeinkre is. Cégünk Önnel együttműködve felméri és megvalósítja egyéni igényeit, és megtalálja az Önnek legmegfelelőbb és egyben költséghatékony megoldást. Igény esetén cégünk tapasztalt AV és IT szakemberei megelőző karbantartást, képzést, 24 órás rendelkezésre állást, csere készülékeket bocsátanak Ön és cége rendelkezésére Technikai Központunkon keresztül.

A Technikai Központunkon belül történik minden beérkező igény és probléma feldolgozása és továbbítása a megfelelő szakembereinkhez. Az “ahol van akarat, ott lesz eredmény” típusú hozzáállásunk miatt a Technikai Központunk rendszerint olyan, mint egy szorgos méhkaptár. Telefonos segítségnyújtás, szerződések, cserealkatrészek, megelőző karbantartások leszervezése, mind itt történik.

Irányított szolgáltatások

Cégünk Irányított szolgáltatási részlege segít Önnek, ha állandó, vagy átmeneti személyzetre van szüksége rendszerei üzemeltetéséhez. Cégünk érthető, és gyors ajánlatot tud tenni meglévő AV és konferencia rendszere fejlesztésére, ill. újra kialakítására. Távfelügyelet, meeting ütemezés és koordinálás, AV/VC támogatással rendelkező konferenciatermek optimalizált üzemeltetése, kialakítása, ezek mind csak kis részét képezik a szakembereink által nyújtott szolgáltatásoknak.

További előnyei is származhatnak abból, ha egyik kollégánk Önnel dolgozik a helyszínen. Ilyen például a fellépő hiba gyors, és szakszerű feltárása. Szakembereinktől megtudhatják, milyen típusú fejlesztésekre lehet Önöknek szüksége, a már meglévő rendszerük jobbá tételére, karbantarthatjuk berendezéseit, vagy megtaníthatjuk alkalmazottait a rendszer szakszerű üzemeltetésére.

Rendelkezésre állás és kibővített garancia

Kibővített garancia

Amennyiben a szokásostól eltérő, hosszabb garanciára van igényük, illetve fontos az állandó, akár 24/7 órás működtetés (pl. folyamatirányítási és rendszer felügyeleti megoldásoknál) cégünkkel akár 5 évre is köthető igény szerint ilyen szerződés.

Tartalma lehet pl. a következő:

  • Azonnali cserekészülék biztosítása meghibásodás esetén a javítás időtartamára
  • A garanciaidő után, a javításhoz szükséges alkatrészek ingyenes biztosítása és ezek költségmentes beépítése
  • Díjmentes kiszállás, kiszállítás
  • Rongálás, elemi kár esetén díjmentes javítási és biztosítási kalkuláció készítés
  • Igény szerint, akár 24 órás telefonos segítségnyújtás

Logisztika

Az Amara Magyarország Kft. Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő vizuáltechnikai cége. Egyik legfontosabb feladatunk, hogy az általunk képviselt gyártók termékei gyorsan és megbízhatóan jussanak el partnereinkhez. Ezért szállításaink legnagyobb részét saját gépjárműparkkal, magunk végezzük el. Természetesen az egyedi szállításokat is költséghatékonyan megoldjuk, szerződött partnereinkkel (GLS, DT Expressz, TNT, DHL).