Tolmács és hangrendszerek

Integrus hangátviteli rendszer

Integrus hangátviteli rendszer

Elsőrangú komfort a digitális hangátvitelben

 • Korszerű digitális technológia a kitűnő hangminőségért
 • Biztonságos, megbízható infravörös átvitel
 • Nincs interferencia a lámpákkal, vagy más világítótestekkel
 • Könnyen kezelhető
 • Akár 32 csatorna kiválasztása
 • Ergonomikus, és egyben ízléses kialakítású vevőegység
 • Problémamentes integráció a Bosch DCN konferenciarendszereivel

 

Egymás megértése

Az Integrus egy teljes mértékben digitális infravörös hangátviteli rendszer, amelyet kimondottan a többnyelvű rendezvényekhez, konferenciákhoz fejlesztettek ki, hogy az elhangzottak megértését megkönnyítse képviselők számára. A szinkrontolmácsolás akár minden küldött saját nyelvén is megtörténhet a zsebében lévő vevőegységre, illetve fejhallgatóra. Az infravörös rendszernek köszönhetően a rendezvény résztvevői szabadon mozogva követhetik nyomon az eseményeket.

A rendszer rendkívüli alkalmazkodóképességének, illetve kiváló hangminőségének köszönhetően ideális a konferenciaközpontokban és nemzetközi szervezeteknél történő alkalmazáshoz, attól függetlenül, hogy mekkora rendezvényről, vagy térről van szó. Az infravörös hangátvitel az eseményszervezők legmegfelelőbb választása.

Az Integrus elnevezés a latin “integritas” szóból ered, melynek jelentése “pontosság a nyelvben”, “tiszta” és “torzításmentes”. A Bosch korszerű technológiáinak, illetve az egyedülálló élménynek köszönhetően az Integrus módfelett kényelmes használatot kínál olyan helyeken, ahol hangátvitel elengedhetetlen.

Fejlett kialakítású, sokfunkciós vevőegység

Integrus vevőegység

Ergonomikus, ízléses külső

Az Integrus vevőegységek kialakítása nemcsak ergonomikus, hanem fejlett is. A vevőegység alakja lehetővé teszi a kényelmes használatot, akár zsebben is. A gombok elhelyezkedése elősegíti az egyszerű használatot.

Csatornaválasztás egyszerűen

Az Integrus rendszer maximum 32 csatornát képes közvetíteni (legfeljebb 31 nyelv a hozzászólás mellett), mely bőven elegendő nagyszabású, nemzetközi rendezvényekhez is. Az elérhető csatornák láthatóak vevőegység kijelzőjén, így az üres csatornákkal a felhasználók nem töltenek fölösleges időt, könnyebben megtalálják a számukra megfelelő nyelvet. Akár nyolc csatornához is beállítható a kitűnő minőségű sztereó hang, amely használható multimédia bemutatókra, vagy akár zenei elosztásra is.

Alkalmazkodó rendszer kifogástalan vétellel

Kimagasló hangminőség

A Bosch kidolgozta a teljes mértékben digitális konferenciarendszereit, majd az első abszolút digitális infravörös hangátviteli rendszert is bemutatta. A Bosch Ir-Digital technológiája megfelel az IEC 61603 szabvány 7. részében leírtaknak (a digitális infravörös jeltovábbítás ipari szabványa a 2 és 6 MHz közötti frekvenciasávban), így az Integrus 80 decibelt meghaladó jel/zaj arány mellett kínál lenyűgöző hangminőséget. E tulajdonság garantálja, hogy a hang változatlan minőségben jusson el a résztvevőkhöz.

Rendszerintegráció

Még ennél is tökéletesebb lesz az Integrus rendszer hangminősége, ha a Bosch DCN konferenciarendszereivel közösen használják (DCN Next Generation és DCN Wireless). A két rendszer problémamentesen integrálható, így a nyelvek automatikusan szinkronizálódnak. Akár kisebb rendezvényeken is remek kiegészítője lehet az Integrus  a Bosch CCS 900 Ultro hozzászólói rendszernek, illetve a 6 csatornás tolmácspultnak, biztosítva evvel az ideális vételt. Az Integrus rendszer páratlan alkalmazkodóképességének köszönhetően más gyártók konferenciarendszereivel is összekapcsolható.

A makulátlan hangminőséget a Bosch DCN konferenciarendszerei és az Integrus rendszer között egy teljes mértékben digitális optikai interfész szavatolja – ennek köszönhető a rendkívüli audio élmény.

A legkomfortosabb konferencia érzete

Integrus család

A valódi audio élmény

Az Integrus rendszer kimagasló hangminőségével, illetve kényelmes használatával a rendezvény résztvevői hosszú idő elteltével is könnyen összpontosíthatnak a témára, továbbá kevésbé lesznek fáradtak, mivel az infravörös technológia lehetővé teszi az előadások közbeni szabad mozgást.

Különféle fejhallgatók használata

Bármelyik fejhallgatót is választja ki a résztvevő, az csatlakoztatható lesz a zsebben is elférő Integrus vevőegységhez. A Bosch fejhallgatók csatlakozói aranyozottak, így megelőzhető a gyakran tapasztalható recsegés. A résztvevők számára garantált a tökéletes hangminőség, legyen szó a könnyű fejhallgatóról, a nyakba akasztható indukciós hurokról, vagy szintén nyakba akasztható fejhallgató használatáról.

Az Integrus zsebben is hordható vevőegységei teljes mértékben a Bosch fejhallgatókhoz lettek optimalizálva, evvel is szavatolva a remek hangminőséget.

A hallási gondokkal rendelkező résztvevők is maradéktalanul élvezhetik a rendezvényt, mivel a nyakba akasztható indukciós hurok kimondottan a hallókészülékkel történő használathoz készült.

Hangátviteli rendszer extra kényelemmel

A hangátvitelnél is több…

A konferenciákon és más rendezvényeken való magas fokú megfelelésen túl az Integrus, mint ideális vezeték nélküli, többsávos audio-megoldás kimagasló minőségű hangátvitelt biztosít számos más területen is. Például kiválóan helytáll különféle sportközpontokban, mozikban, múzeumokban, kiállítótermekben, vagy akár tolmácsiskolákban, továbbá egyaránt telepíthető fixen és ideiglenesen is. Eseti rendezvények alkalmával a tolmácsberendezések bérbeadásával foglalkozó cégek gond nélkül telepíthetik, majd leszerelhetik az Integrus rendszert.

Optimális akkumulátor-teljesítmény

A zsebben is hordható Integrus vevőegységek saját töltésüket elektronikusan kezelik, evvel támogatva a lehető legjobb töltési teljesítményt, illetve az akkumulátoruk élettartamának maradéktalan kihasználását. Az optimális töltési teljesítményért a töltőegységek is felelnek, amelyek egyidejűleg akár 56 vevőegységet is képesek kiszolgálni, továbbá lehetőséget nyújtanak gyorstöltésre, így a vevőegységek komplett feltöltődéséhez elég 1 óra és 45 perc.

Titoktartás mindenek felett

Az Integrus rendszert úgy alkották meg, hogy infravörös sugárzása ne tudjon áthatolni a falakon, illetve a mennyezeten, így biztosítva a diszkréciót. Bosch konferenciaterem A több helyszínnel rendelkező konferenciacentrumoknál sem tapasztalható interferencia az egyes rendezvények, illetve előadások között.

Termek összekapcsolása

Az Integrus rendszerrel megoldható a tolmácsolás szétosztása az esemény különböző termei között. Ehhez egyszerűen csak el kell helyezni a független jeladó, illetve sugárzó egységeket a másik terembe, és máris élvezhető ugyanaz a funkcionalitás. A konferenciaszervezők teljes körű rugalmassághoz jutnak az Integrus rendszer használatával.

Az Integrus rendszer nem zavarja más rendszerek működését, ugyanis a világítórendszereknél magasabb frekvenciasávon üzemel, sőt, még a közvetlen napfénynek való kitétel sem befolyásolja a hang minőségét. A konferencia résztvevői az általuk kiválasztott nyelven hallgathatják az előadást, közben pedig élvezhetik a korlátlan mozgás szabadságát.

Pár szó a nagyszabású, nemzetközi konferenciákról…

Mozgásszabadság

A nemzetközi konferenciákon, eseményeken többnyire különböző nemzetiségű meghívottak vesznek részt, viszont mindenkinek fontos az, hogy az elhangzottakat megértse, legyen szó küldöttekről, újságírókról, vagy a közönség egyéb tagjairól. Az Integrus hangátviteli rendszernek köszönhetően mindenki a legkényelmesebb hangélményben részesül, illetve a szinkrontolmácsolt beszédet a saját nyelvén hallgathatja meg, miközben a DCN konferenciaegységek rögzítik a beszédeket, előadásokat. Az elhangzottakat a tolmácsok egy időben több nyelvre lefordíthatják, ezután a hang az Integrus jeladóin és sugárzó berendezésein keresztül a zsebben hordható vevőegységekhez jut a résztvevő által preferált nyelven. Az Integrus rendszer jóvoltából a vendégeknek kevésbé kimerítő, és jóval élvezetesebb konferenciaélményben lehet részük akkor is, ha egy hosszabb eseményről van szó, ráadásul a rendszer segítségével a legnagyobb teremben is élvezhető a mozgásszabadság.

… illetve a kisebb, többnyelvű rendezvényekről

Bosch DCN rendszer használat közben

Maradéktalan érthetőség

A kisebb, ám többnyelvű rendezvényeken, ahol különféle nemzetiségű küldöttek vesznek részt, szintén jól teljesít az Integrus. A fenti képen a Bosch DCN Wireless Discussion rendszer, illetve az Integrus rendszer együttese látható. A vitákhoz a résztvevők saját maguk is hozzászólhatnak a rendszer kiváló megjelenésű, és minőségű mikrofonjain keresztül, illetve természetesen hallgathatják a tolmácsolt megbeszélést az egységen megtalálható beépített csatornaválasztó segítségével. A hallgatóság további tagjai az Integrus zsebben is hordható vevőegységein, illetve a fejhallgatókon keresztül kísérhetik figyelemmel az elhangzottakat. Mivel nincs szükség hosszadalmas telepítésre, illetve leszerelésre, a műszaki szakemberek, de még a terem tulajdonosai is értékelni fogják a vezeték nélküli Integrus rendszer rugalmasságát.

A nemzetközi szervezetek többnyelvű előadásain is remekül egészíti ki az Integrus a Bosch DCN konferenciarendszereket, illetve a CCS 900 Ultro hozzászólói rendszert, biztosítva evvel kitűnő hangzást, és az optimális vételt.

Az Integrus rendszer kiegészítői magas színvonalú, és megbízható megoldást jelentenek

Az Integrus termékcsalád forradalmi újításokat, elsőrangú és megbízható termékeket tartalmaz az optimális hangélmény biztosításának érdekében. Fellelhető közöttük a rendszer lelkét képező, ízléses 19”-os jeltovábbító egység, továbbá számtalan digitális sugárzóegység, zsebben hordható vevőegységek, valamint jó néhány fejhallgató, illetve töltőberendezés.

A minőség és az innováció hagyománya

A Bosch immáron 125 éve jelent egyet a megbízhatósággal, és a minőséggel.

Modern technológiai megoldásaink az egész világon a legmagasabb szintű támogatással, illetve szervizzel párosulnak. A Bosch Security Systems büszke arra, hogy olyan professzionális szintű biztonságtechnikai, illetve kommunikációs megoldásokkal szolgálhatja az Ön igényeit, amelyek már bebizonyították rátermettségüket a világ számos pontján, legyen szó közintézményi, kormányzati, vagy más üzleti felhasználásról, vagy oktatási intézményekről, de akár családi otthonokról is.

Bosch DCN asztalba süllyeszthető egységek

Konferenciák terén szerzett átfogó szakértelem

 • Hatékony és tökéletesített felépítés a konferenciákon
 • Megingathatatlan stabilitás
 • A legmodernebb dizájn
 • Kristálytiszta hangminőség
 • 31 + 1 csatorna
 • Mindenre kiterjedő szavazási lehetőségek
 • Globális értekezlet kezelés, részegységekből felépülő szoftverrel
 • Egyszerű átjárhatóság más gyártók termékei felé
 • Könnyedén fejleszthető, vezeték nélküli, és vezetékes készülékek hozzáadásával

 

Ránk bízhatja a rendezvényeit

A Bosch Digital Congress Network (DCN) Next Generation rendszere kiemelkedő a digitális tárgyaláskezelés terén. Ízléses kialakításával, megbízhatóságával, tervezhetőségével méltán népszerű bármilyen eseményen. Mindezen túl, a rendszer segítségével magasabb szintre emelheti az esemény színvonalát. Ennek oka a Bosch tervezőinek hozzáállásában rejlik, akik a rendszert szinkrontolmácsokkal, és felhasználókkal együttműködve fejlesztették, és tökéletesítették, hogy az egy-egy megbeszélésen résztvevő összes fél igényének maximálisan megfeleljen. Ezen tényeket figyelembe véve nyugodtan bízhatja ránk a konferenciát.

Garantált produktivitás és hatékonyság

A DCN Next Generation rendszer nemzetközileg is elismerten növeli a termelékenységet és a hatékonyságot beépített funkciói segítségével. A többszintű rendszer alap szintjén kezelői beavatkozás nélkül irányíthatja a beszélők és a hallgatók készülékeit egyaránt, míg a legmagasabb szinten olyan nemzetközi konferenciákat is egyszerűen bonyolíthat le, ahol több száz meghívott tárgyal, különböző nyelveken egy időben. Ezen túlmenően, részesül a Bosch gazdag szakmai tapasztalatán alapuló partner támogatásában is.

Tárgyalás és kényelem

Bosch DCN-CCU központi egység

Rugalmas rendszerkivitelezés

A DCN Next Generation ideális választás bármilyen környezetben. Legyen az egy fixen telepített rendszer, vagy egy folyamatosan bővülő vagy változó konfigurációról. A rendszer központi egysége (CCU) képes szoftverrel kiegészített, és szoftver nélküli működésre is. A résztvevők egységei „láncra fűzve” csatlakoznak a központi egységhez. Ezen felül a modulok és összetevők segítségével kialakítható egy teljesen testreszabott rendszer.

Könnyű bővíthetőség

A DCN Next Generation rendszert úgy tervezték, hogy akármilyen méretű is legyen a bővíthetőség ne jelentsen problémát. A bővítés megoldható a vezetékes egységek egyszerű csatlakoztatásával, illetve vezeték nélküli Access Point (WAP) hozzáadásával, amennyiben ezt a körülmények szükségessé teszik. A vezeték nélküli adatátvitelt a rendszer automatikusan AES Rijndael 128 bites titkosítással titkosítja. Így garantált az adatbiztonság. A rendszer széleskörű kompatibilitása, és a 4000 résztvevőig való bővíthetősége biztosítja, hogy ne kelljen különböző korlátozások miatt aggódnia.

A Bosch DCN Next Generation központi egysége bővíthető vezetékes és vezeték nélküli egységekkel egyaránt. Így a rendszer bővítése kényelmes és nem jár vesződséggel.

Az ideális megoldás bármilyen megbeszélésre

Innovatív megoldások

A DCN Next Generation sorozat széleskörű funkcióinak köszönhetően megfelel bármilyen igénynek. A készülékek mindegyike el van látva a Bosch modern technológiáival, mint például a dugaszolható mikrofon, a védettség a mobil eszközök által keltett interferencia ellen, vagy a kristálytiszta hangzást biztosító hangszórók. Lehetőséget biztosít a rendszer továbbá azonosítókártyák kezelésére, elektronikus úton történő szavazásra, és 31 csatornás beépített csatornaválasztóval is rendelkezik.

Bosch DCN-CONCM Concentus elnöki egység

Nemzetközi szintű elismert és díjazott design

A DCN Next Generation rendszer vezérlőközpontját úgy alakították ki, hogy kezelése egyszerű és könnyen elsajátítható legyen. A speciális technológiai megoldásoknak köszönhetően a konferenciák hallgatása és olvasása hihetetlenül leegyszerűsödik, így az új felhasználók is könnyedén elsajátíthatják a rendszer kezelését.

A két független beszélő gombbal ellátott egységeknek köszönhetően csökkenthető a szükséges hozzászóló egységek száma, és külön szinkron tolmács csatorna biztosítható a résztvevők számára.

A rendszer közbeavatkozás nélkül megmutatja a hozzászóló képét a kijelzőn, így ha a rendszert AutoDome kamerákkal egészíti ki, kiválóan alkalmas videokonferenciás használatra.

A rendszer elektronikus szavazási funkciójának köszönhetően a döntéshozatal gyakran hosszadalmas procedúrája leegyszerűsödik. Így a tárgyalások gördülékenyebben, eredményesebben folytathatóak le. Egy-egy szavazás eredményei elmenthetőek, megmutathatóak.

A döntéshozás felgyorsítása

Sokoldalú szavazás

A Bosch rendszerszerében szabványos, voksolási funkciók kaptak helyet. A célszoftver segítségével ezen a funkciók továbbfejleszthetőek. Így létrehozható olyan szavazás, mely több helyes választ is elfogad, lehetőséget adhat a válaszok pontozására is. A szavazási programsor előtölthető, így a kijelzőkön azonnal megjelenhetnek a kérdések és az eredmények. A szavazás elnöke elindíthatja, és le is állíthatja a szavazást.

A szavazás résztvevőinek azonosítása és iktatása

A rendszer a résztvevők iktatására több módot is felkínál. Lehetőség van PIN kódos, újlenyomatos, ill. azonosító kártyás iktatás megvalósítására. Kártyás azonosítás esetén a kártyaolvasó elhelyezhető a bejáratnál, vagy a résztvevői egységekbe is beszerelhető. Ha úgy dönt, hogy beszerelteti a kártyaolvasókat, akkor a rendszer regisztrálja magát a résztvevőt, és annak ülőhelyét is, így nincs szükség ültetési rendre. A rendszer képes továbbá egyéni jogosultságok kezelésére, így beállítható, hogy egyes résztvevők bizonyos funkciókat ne, vagy csak korlátozottan vehessenek igénybe. A rendszer az azonosítást nem igénylő, anoním szavazások levezénylésére is alkalmas.

A prémium kategóriás Concentus egység folyadékkristályos kijelzője képes az eredmények azonnali és közvetlen megjelenítésére, továbbá állandó háttérvilágítással rendelkezik, így a megjelenített eredmények a fényviszonyoktól függetlenül jól olvashatóak.

Bosch Concentus

A nyelvi akadályok leküzdése

Kifejezetten tolmácsok számára fejlesztve

A tolmácsmunkahely kifejlesztését átfogó kutatások előzték meg, melyek során a fejlesztők felmérték, hogy a tolmácsok munkáját hogyan könnyíthetnék, egyszerűsíthetnék. A munkahely kialakítása, a gombok elhelyezkedése, az audió visszajelzés mind olyan funkciók, melyek segítenek a tolmácsnak, hogy munkáját elégedetten végezhesse, így javítva a tolmácsolás minőségén.

Könnyedén beállítható

Az új egység csatlakoztatásakor a rendszer azt automatikusan felismeri, így bekapcsolás után szinte azonnal használatra kész. Ennek következményeként, ha olyan eseményt rendez, ahol a nyelvi igények miatt új eszközök hozzáadására van szükség, vagy egy több-termes megoldás létrehozására, az pillanatok alatt megvalósítható. Ezért nem jelent problémát, ha valamilyen váratlan esemény hatására változtatni kell a rendszer felépítésén, beállításain.

A beépített csatornaválasztó lehetőséget ad a résztvevőknek, hogy könnyedén válthassanak a 31 szinkroncsatorna és a teremhang között.

Az Integrus vevőkészülékek képesek a szinkroncsatornák vezeték nélküli lejátszására, így nem kell vezetékekkel bajlódnia.

Kiterjesztett funkcionalitás a vezérlőszoftver segítségével

Kibővített funkcionalitás a magasabb szintű igényekhez

Az eleve továbbfejlesztett funkcionalitás további funkciókkal gazdagodik az Bosch szoftverének köszönhetően. Például kibővített szavazáskezelési funkciók, szinoptikus vezérlés, beléptetés-ellenőrzés, digitális hangrögzítés lehetőségével bővíti a rendszert.

Hatékony konferenciaszoftver-csomag

Bosch érintőképernyős szoftver

A DCN szoftver csomag segítségével új vezérlési és konfigurálási lehetőségek nyílnak meg a felhasználó előtt. A konfigurációs program segítségével könnyedén beállíthatja a konferenciához szükséges követelmény- és jogosultság-rendszert. A csomag adatkezelési kiegészítésekkel is bővíti a rendszer képességeit, ilyen például az XML adatfolyamok kezelése, más gyártók szoftvereihez való könnyű illesztést elősegítő API-k. Az alkalmazás érintőképernyős használatra is optimalizált, így könnyedén, áttekinthetően végezheti el a beállítások módosítását. Az érthetően, átláthatóan összeállított környezetérzékeny súgófájlok segítségével könnyedén megoldhatja a felmerülő problémákat.

Logikusan felépített vezérlés, ösztönösen elsajátítható kialakítás

A Bosch áttekintő mikrofon- és szavazásvezérlő szoftvere (Synoptic Microphone and Voting Software) egy olyan grafikus kezelőfelülettel is ellátott önálló program, melynek összes funkciója egyetlen ablakból kezelhető. Ha elakad, egy többnyelvű súgó segítségével megkeresheti a probléma megoldását, valamint fel van készítve az érintőképernyők kezelésére is. Kényelmi funkciók széles választékával lett felszerelve, például mikrofon ellenőrzés, automatikus ülés-hozzárendelés, illesztés Microsoft Power Pointhoz.

Az érintőképernyőre optimalizált DCN konferenciaszoftvercsomag használata intuitív és egyszerűvé.

Egyetlen rendszer számtalan szolgáltatással

Számos funkció – számos előny

Biztos lehet benne, hogy a résztvevői egységek maximális hatékonyságot, és eredményességet tesznek lehetővé a tervezésüknek köszönhetően, legyen szó egyszerű megbeszélésekről vagy többnyelvű konferenciákról.

Az egyszerűbb megbeszélésektől…

A hozzászólás-vezérlés és irányítás

A szó kérése csupán egy gombnyomás, egyidejű kérések esetén automatikus várólista képzés. Az elnök gombnyomással megszakíthatja a hozzászólásokat. A rendszer hang vezérelhető, így a mikrofonok ki- bekapcsolása feleslegessé válik, ezzel tovább gyorsítva a munkamenetet.

Bosch DCN egység használat közben

Szavazatgyűjtés és feldolgozás

A rendszerbe többféle szavazási mód került integrálásra, ezek a következőek: parlamenti szavazás, támogatás vagy ellenzés, többszörös választás,véleményfelmérés, és a közönség reakciójának felmérése. A Concentus elnöki egység LCD-kijelzővel lett felszerelve, így képes az eredmények azonnali megjelenítésére. A szkript segítségével elindítható, vagy leállítható a szavazás. A szavazási folyamat távolról is vezérelhető ez számítógép vagy egy érintőképernyő segítségével. Továbbá az eredmények megjeleníthetőek terem- vagy fali kijelzőkön, és lehetőség van a későbbi kiértékelés céljából különböző formátumokba exportálni azokat.

Kezelő nélküli videokonferencia

A felszólalók arca és neve monitorokon is megjeleníthető, így videokonferenciára is ideális választás. A hangvezérlés elérhető a vezetékes és a vezeték nélküli hozzászóló egységeknél is, így még gombnyomásra sincs szükség a készülék aktiválásához. Így a viták, tárgyalások gyorsabban lefolytathatók.

…a komplex nemzetközi konferenciákig

Bosch integrus vevőegységek

Szoftveres vezérlési szintek

A speciális vezérlőszoftver magasabb szintű vezérlési szinteket tesz elérhetővé a felhasználók számára. Ezen funkciók között megtalálhatók, többek között az azonosítókártyák programozására, alaprajzok készítésére, elektromos szavazásra, jogosultság kezelésre alkalmas modulok.

Regisztráció

A résztvevők regisztrálása a bejáratnál, vagy a konferenciaegység segítségével történik. A rendszer bővíthető PIN kódot kezelő kártyaolvasókkal, vagy biometrikus adatokat olvasó ujjlenyomat ellenőrző egységekkel is, így a különleges biztonsági intézkedéseket igénylő rendezvények lebonyolítása sem ütközik akadályokba.

Szinkrontolmácsolás

A hangszigetelt fülkékbe felszerelt DCN tolmácsegységek segítségével könnyedén megoldható a szinkrontolmácsolás kérdése. A rendszer a tolmácsolt nyelveket a résztvevői egységekhez, vagy a csatornaválasztókhoz csatlakoztatott fejhallgatókhoz, vagy ha a mozgásszabadság is fontos szempont a konferencia során, akkor a vezeték nélküli Integrus vevőkészülekekhez továbbítja.

A speciális vezérlőszoftver magasabb szintű vezérlési szinteket tesz elérhetővé a felhasználók számára. Ezen funkciók között megtalálhatók, többek között az azonosítókártyák programozására, alaprajzok készítésére, elektromos szavazásra, jogosultság kezelésre alkalmas modulok.

Korszerű rendszer a változó igényekhez

Rugalmasság a vezetékes és vezeték nélküli lehetőségek terén

A DCN Next Generation rendszer felépíthető vezetékes, vezeték nélküli, és hibrid egységekből egyaránt. Hibrid rendszer esetén a konferencia profitálhat mind a vezetékes, mind a vezeték nélküli egységek előnyeiből. A nagy alapterületen rendezett konferenciák, vagy nehezen hozzáférhető helyek esetén célszerű a vezeték nélküli megoldás használata, hiszen így nincs szükség kábelezésre. Ha a konferencia mérete megkívánja a rendszer bővíthető vezeték nélküli hozzászólói egységekkel illetve, ha szükséges további központi egységek hozzáadásával.

A széleskörű lehetőségek

A DCN konferenciaelemek kombinálhatók, így az Integrus rendszerrel kiegészítve 32 vezeték nélküli csatornával bővíthetjük a rendszert. Az egységek képesek harmadik fél által gyártott eszközökkel együttműködni, így például kihangosító rendszereket, épületfelügyeleti rendszereket, érintőképernyőket is támogat.

Bosch DCN család

Tartalomközvetítés távoli helyszínekre

Amennyiben az internet elérés megoldott, a rendszer képes a távoli résztvevők kiszolgálására, hang- videó- és adatelérés formájában. Így a fizikailag távollévő résztvevők is megkaphatják ugyanazt az élményt mint a helyszíni résztvevők.

Ha a szabványos és a kiterjesztett funkciók között sem találja meg az Ön számára szükséges funkcionalitást megvalósító modult, Bosch Custom Product & Project Solutions Group nevű csoportja egyéni megoldásokat dolgozhat ki. A csoport egyedi megoldások kifejlesztésében nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll. Képesek előállítani egyedi méretű, megjelenésű, vagy eltérő funkcionalitással felszerelt terméket.

Minőség és innováció

A Bosch nevével már több mint egy évszázada összefonódik a minőség és a megbízhatóság. Korszerű és előremutató megoldásainkat magas szintű szervizzel és támogatással szolgáltatjuk világszerte. Megoldásaink már a világ számos helyén bizonyítottak, legyen szó biztonságtechnikáról, kommunikációról, vagy professzionális hangtechnikáról, üzleti, állami, vagy oktatási intézményekről.