Vezérléstechnika

Telepítés

Az Amara Magyarország Kft. hardveres és szoftveres megoldásai leegyszerűsítik a komplett vezérléstechnikai rendszerekkel való interakció módját. Az otthoni és vállalati környezetben megvalósuló vezérlési technológiák, és operációs platformok differenciálódása és ezek komplex irányítása jelentette problémát az Amara Magyarország Kft. egy megbízható, áttekinthető, és skálázható rendszerrel oldotta meg. Korszerű megoldásaink széles skálán mozognak a vezérlés, automatizálás, rendszerszintű kapcsolástechnika, A/V jelszétosztás, digital signage és technológia menedzsment területein belül. Partnereink, vásárlóink használják konferencia- és osztálytermekben, otthoni környezetben, vezérlőközpontokban, szállodákban, és a szórakoztató iparban.

Céljaink:

Cégünk megalapítása óta céljaink változatlanok: olyan innovatív technikai megoldások telepítése, mellyel a vezérléstechnikai feladatok leegyszerűsíthetőek.

A stratégiánk:

Cégünk olyan célzott megoldásokra fókuszál, melyek megfelelnek az alábbi 12 piaci szegmens egyre növekvő, folyton változó technikai elvárásainak:

Extron touch panel

 • Üzleti
 • Oktatási
 • Kormányzati
 • Hálózati
 • Lakossági
 • Egészségügyi
 • Vendéglátó ipari
 • Kiskereskedelmi
 • Vallási
 • Szórakoztatási
 • Híradástechnikai
 • Társasházi

 

Eszközvezérlés:

Az Amara Magyarország Kft. egyszerűbbé teszi az eszközvezérlést, így gyakorlatilag bárki képes kezelni vezérlő és automatizáló rendszereinket, akár otthoni, akár céges környezetben. Egy érintéssel mozgásba hozhatja a testreszabott és alaposan átgondolt események sorát. Így csupán egy gombnyomással előkészítheti a konferencia termet prezentációra, vagy a nappaliját filmnézésre.

Távfelügyelet, biztonsági kontrol:

A technológiára fordított befektetések védelme elengedhetetlen. Ezért az Amara Magyarország Kft. a kereskedelemben kapható legjobb megoldásokat nyújtja elektronikus berendezései megfigyelésére és menedzselésére. Informatikus és AV szakemberek által tervezett, web alapú rendszerünk segítségével éjjel-nappal elérheti és figyelemmel kísérheti a komplett vezérlőrendszerét.

Tartalommegosztás:

Mivel a technika egyre inkább szerves részét képezi életünknek, a központosított hang és videó megosztás (pl. tv adás, zene, videók, élő kameraképek) iránti igény egyre növekszik. A digital signage területétől az otthoni felhasználáson keresztül, egészen a jel szétosztásig az Amara Magyarország Kft. rendszereinek segítségével szinte minden lehetséges A/V feladat megvalósítható.

Működtetés és helyszínek:

Termékeink és megoldásaink elérhetőek bel és külföldön egyaránt, illetve rendszerintegrátor partnereinken keresztül is. Kereskedelmen kívül telepítési, és szervízelési feladatokat is ellátunk.

Rendszerintegrátor partneri képzés:

Extron touch panel vezérléstechnika

Ha technológiáról van szó, egy valami biztos: semmi sem állandó, minden változik. Annak érdekében, hogy partnereink tudása naprakész maradhasson, az Amara Magyarország Kft részletes képzésekben részesíti ügyfeleit/partnereit saját fejlesztésű programjai keretén belül. A képzéseket az ügyfelekre gondolva állítottuk össze, így a legösszetettebb technikai megoldásokat sajátíthatják el, kisebb jól érthető adagokban. Az Amara Magyarország Kft. több módszerrel is szolgál, többek között osztálytermi, élő, webes, és CD alapú képzésekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az Amara Magyarország Kft. tisztában van vele, hogy a profi ügyfélszolgálati hálózat létrehozása nem egyszerű feladat. Ezért munkatársaink átfogó, folyamatos képzéseken vesznek részt, mely a technikai segítségnyújtástól egészen a rendelés nyomon követéséig mindent felölel. Partnereink biztosak lehetnek benne, hogy amikor felveszik az Amara Magyarország Kft.-vel a kapcsolatot, baráti fogadtatásban részesülnek udvarias, és profi kollégáink által, akik mindent tőlük telhetőt megtesznek, hogy megoldják a felmerülő problémákat.

Ezen túlmenően, ha a partnereink úgy látják, hogy a házon belül rendelkezésre álló erőforrások nem elegendőek a problémák megoldásához, tudják, hogy az Amara Magyarország Kft. munkatársai rendelkezésre állnak. Ez a csapat az egyes területekre specializálódott munkatársakból áll, akik az adott terület elismert szakemberei, mint pl: rendszer és felhasználói felület tervezés, programozás, dokumentálás, és helyszíni szolgáltatás. Segítségükkel a partner könnyebben és gyorsabban megoldhatja a felmerülő problémákat.

Üzleti kultúra:

Amara Magyarország Kft-nél nagyon fontos a hozzáállás. Az évek alatt nagy odafigyeléssel létrehoztunk egy olyan környezetet, amely a kölcsönös tiszteleten, a kemény munkán, és a személyes és professzionális fejlődésen alapul.

Vezérlőrendszer programozás:

Extron vezérléstechnika

Az Amara Magyarország Kft. programozói mögött több év tapasztalat áll Crestron és Extron rendszerek programozása terén.

A vezérlőrendszer programozási szolgáltatásainkat általában AV integrátoroknak ajánljuk fel kiszervezett munkaként, ha ön vállalati vagy oktatási területen érdekelt vásárló, a kiépített stratégia hálózatunk segítségével veheti igénybe szolgáltatásaink.

A szolgáltatásaink többek között:

 • Vezérlőrendszerek programozása
 • Érintőképernyő kezelőfelületén designjának és elrendezésének elkészítése
 • Rendszervezérlés helyszíni üzembehelyezése
 • Távfelügyelet Extron Control és Crestron Room View segítségével
 • Régi vagy problémás vezérlőrendszerek gyenge pontjainak felmérése és javítása

 

Az Extron vagy a Crestron vezérlőrendszerei szinte minden tárgyalóban, osztályteremben, nyilvános területen kiválóan működtethetők. Képesek AV komponensek, fénykörök, vetítővásznak, motoros függönyök, sötétítők, fűtés, légkondicionáló berendezések, biztonsági rendszerek vezérlésére.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk az Ön igényeit teljesen kielégítő programozási munka megvalósításában.

A vezérlőrendszer programozásának folyamata:

A vezérlőrendszer tervezése egy fajta high-tech művészet…

Fontos, hogy könnyen értelmezhető legyen olyanok számára is, akik még sosem használtak AV rendszereket. Fontos az érthetőség, a rendszer folyamatainak automatizálása. Fontos továbbá a biztonság, hogy illetéktelenek ne módosíthassanak a beállításokon. Ez a jogosultságrendszer lehet többrétegű, így a tapasztalt felhasználók számára biztosítható a teljes hozzáférés, míg a kezdő felhasználók csak a számukra engedélyezett funkciókat érik el. Természetesen fontos a hibamentesség, de fontos az egyszerű frissíthetőség és módosíthatóság is.

Továbbá figyelembe kell venni, hogy vezetékes vagy vezeték nélküli érintőképernyőt szeretnénk használni a vezérlésre, és hogy a vezérlők hálózatba lesznek integrálva, hogy a rendszerben lesz-e lopásgátlás, illetve az energiatakarékosság is fontos szempont lehet, hiszen ezzel megnövelheti a berendezések élettartalmát.

Az Amara Magyarország Kft. munkatársai nagy rendszervezérlési tapasztalattal, Extron TLP Certified Programmer/Designer, Crestron Authorized Independent Programmer, Crestron DigitalMedia Certified Designer, és DigitalMedia Certified Engineer képesítésekkel rendelkeznek.

A rendszervezérlés programozása nagy tapasztalatot igényel, győződjön meg róla, hogy minősített szakember végzi a munkát.